Gjithçka në duart tuaja!

Eksploro Veshje Fashion, Produkte Shtepiake, Teknologjike, Arti apo Infopoints...

Një eksperiencë më personale ndërmjet konsumatorit dhe biznesit.


Regjistro Biznesin

Futni të dhenat e biznesit tuaj dhe bëni kërkesën për anëtarësim.
Në kohe reale stafi ynë ju kontakton me përgjigjen dhe informacionin e nevojshëm.

Fuqizo shitjet me GET

Çdo produkt që do të postoni do të shfaqet menjëherë në platformë. Ju menaxhoni gjithçka!

Pajisu me smartkodin QR

Pas regjistrimit, GET krijon smartkodin tuaj personal.
Ky kod është i skanueshëm nga kalimtarët përdorues të GET, duke i lidhur menjëherë me produktet që ju keni postuar.

Statistika mujore të ecurisë

Ju do të merrni një raport mujor të produkteve më të pëlqyera, trendeve të kohës, për të analizuar statistikisht produktet më të suksesshme në GET.